top of page
marmeren

over mij

Hallo daar,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Kim, en ik sta klaar om je meer te vertellen over mijn passie en werk bij Speelidee. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen en ik ben vastberaden om hen te helpen en te begeleiden in hun ontwikkeling. Welkom op mijn website! Ik sta te popelen om je mee te nemen in mijn wereld van leespraat, prikkelcoaching en zelfredzaamheidstraining. Klaar om te ontdekken wat mij beweegt?

Talen , wiskunde, kinderen

Tijdens mijn schooltijd volgde ik wiskunde- moderen talen. Maar ik voelde dat ik een beroep wilde doen waarin ik met mensen kan werken. En toen ontdekte ik kindercoaching. Een match made in heaven, waarin creativiteit, out-of-the-box denken en sociaal contact elkaar ontmoeten.

Samen de weg vinden

Ik kijk er enorm naar uit om je meer te vertellen over mijn werk en hoe ik kinderen en hun families help om uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken. Voel je vrij om rond te neuzen en als je iets wilt weten, schroom niet om contact op te nemen. We kunnen samen bouwen aan een betere toekomst voor jouw kind.

F233D4AE-3EA2-4A74-8DBE-29CEAFE0D3E6.jpg

Ik werk met passie met de leespraatmethode, onder andere bij kinderen met downsyndroom. Het begon met mijn eigen zoon en groeide uit tot een professionele focus. Ik geloof in de kracht van leespraat om communicatievaardigheden te verbeteren en participatie te vergroten.

Thor startte met leespraat toen hij 3 was. Ondertussen leest hij vlot meer dan 400 woorden en maakt hij de stap naar het zelfstandig lezen van niewe woorden. Leespraat is een levensvisie en bewijst dagelijks zijn meerwaarde in onze gezin. Het verrijkt ons leven.

Leespraat met passie

foto(2).png
WhatsApp Image 2023-08-18 at 12.13.37.jpeg

Leerplezier in Beweging

Als zelfstandige  bied ik een scala aan diensten om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden die cruciaal zijn in het dagelijks leven. Van motorische vaardigheden tot sociale vaardigheden, we maken leren een avontuur vol plezier en beweging.

Wat mijn aanpak uniek maakt

Mijn specialisatie ligt bij kinderen die op bepaalde gebieden wat extra aandacht nodig hebben. Elk kind is uniek en dat verdient respect. Ik zoek voortdurend naar manieren om kinderen te helpen groeien, zelfs wanneer ze obstakels tegenkomen.

Wat mijn aanpak speciaal maakt, is de gelijkwaardige band die ik met kinderen opbouw. We leren van elkaar terwijl we samenwerken. Mijn doel? Een inclusieve samenleving creëren waarin iedereen kan deelnemen.

foto(2).png
WhatsApp Image 2023-08-17 at 11.16.52.jpeg

Levenslang leren

Ik blijf mijn kennis vergroten door trainingen en specialisaties te volgen, zoals leespraatbegeleiding en sensorische integratie. Deze voortdurende ontwikkeling zorgt ervoor dat ik de best mogelijke zorg kan bieden. Samenwerking met andere professionals is mijn sleutel tot succes.

Mijn missie is om kinderen te helpen, zelfs als leren moeilijk lijkt. Het is geweldig om te zien hoe ze obstakels overwinnen met mijn hulp. Maar ik wil meer doen dan ontwikkelen; ik wil een positieve en vreugdevolle therapeutische ervaring bieden.

Samen voor succes

Naast mijn rol binnen Speelidee ben ik actief als ondersteuner in het onderwijs. Samen vinden we oplossingen, zodat elke leerling kan bloeien.

Ik kijk ernaar uit om met jou en je kind te werken. Laten we stappen zetten en de unieke vaardigheden van je kind ontdekken en benutten. Ik sta altijd open voor vragen en informatie, dus voel je vrij om contact op te nemen. Samen gaan we de weg!

Heeft jou kind hulp nodig bij dagelijkse vaardigheden? Of is jouw kind zo impulsief dat het hem belemmert in zijn dagelijkse functioneren? Heb je graag iemand die aan jouw zijde staat en mee wil kijken en denken wat de oplossing kan zijn voor jullie situatie?

Dat wil ik heel graag doen voor jullie. Met plezier. Stel gerust je vraag, dan denk ik mee na met jullie en kunnen we misschien samen aan de slag!

bottom of page