top of page

Visie

Spelend leren, samen groeien

Welkom bij Speelidee,

Bij Speelidee staat elk kind centraal. Vanuit mijn hart en een brandende passie voor het begeleiden van kinderen, ben ik toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte therapie die de ontwikkeling en potentie van elk kind stimuleert. Mijn visie wordt gevormd door kernwaarden die de essentie vormen van mijn aanpak en de basis vormen van alles wat ik doe.

Ik geloof onvoorwaardelijk in de kracht van een groeimindset, waarbij elk kind wordt aangemoedigd om te groeien en te bloeien, ongeacht de uitdagingen die ze onderweg tegenkomen. Inclusie is voor mij een onwrikbaar principe, waarbij ik een omgeving creëer waarin elk kind zich gewaardeerd en ondersteund voelt, ongeacht hun achtergrond of vermogen.

Mijn aanpak omvat werken in de zone van naaste ontwikkeling, waarbij ik elk kind uitnodig om hun vaardigheden en mogelijkheden uit te breiden op een tempo dat voor hen comfortabel en haalbaar is. Ik erken en bouw voort op de krachten en talenten van elk kind, omdat ik geloof dat het benutten van deze positieve aspecten de deur opent naar blijvende succeservaringen.

Voor mij is respect voor elk kind een hoeksteen van mijn filosofie. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om hun unieke persoonlijkheden en potentieel te verkennen. Mijn benadering begint vanuit de basis, waarbij ik aandacht besteed aan de essentiële bouwstenen van ontwikkeling.

Mijn doel is om geen splintervaardigheden aan te leren, maar om juist een holistische groei te bevorderen. Mijn therapieën zijn ontworpen om kinderen te helpen zich volledig en zelfverzekerd te ontwikkelen, zodat ze de vaardigheden en hulpmiddelen krijgen die ze nodig hebben om met succes de wereld om hen heen te navigeren.

Bij Speelidee draait alles om het bieden van kansen. Ik ben vastberaden in mijn missie om de weg te effenen voor een toekomst vol mogelijkheden voor elk kind dat ik begeleid. Met mijn professionele toewijding en mijn diepgaande begrip van kinderontwikkeling, heet ik u van harte welkom om samen met mij op reis te gaan naar groei, veerkracht en blijvend succes.

Met hartelijke groeten,

Kim
Ergotherapeut bij Speelidee

bottom of page